Mobil

42 43 00 12

Email

kontakt@siriusskolen.dk

Åbnnigstider

Lørdag - Søndag kl. 9.00 - 14.00

Mit navn er Gry. Jeg har arbejdet med coaching og coachende samtaler siden 2015.

Jeg har altid interesseret mig meget for coaching og er fascineret af hvad denne teknik kan gøre for os mennesker. Hvordan teknikken – på en meget enkel og simpel måde – kan hjælpe os videre i vores personlige udvikling.

Jeg er uddannet socialformidler (socialrådgiver) og har arbejdet indenfor dette område i mange år i forskellige kommuner. Jeg har i dette job gennem flere år brugt coachende samtaler til at hjælpe mennesker, som har haft det svært på forskellige måder. Jeg har gang på gang set hvordan denne enkle samtaleteknik, kan hjælpe mennesker til at rykke sig i deres personlige liv og komme videre – ud af fastlåste mønstre og problemstillinger, som måske har tynget dem gennem flere år.

Jeg har flere forskellige kurser og uddannelsen indenfor coaching feltet. Det er bl.a.:

  • Coaching kurser ved Ivan Staal.
  • Grunduddannelsen i MI ved Gregers Rosdahl.
  • Kursus ved Eva Hertz om resiliens og psykisk modstandsdygtighed.

At finde roen.
At hjælpe andre mennesker til at finde roen igen – er noget af det, som er vigtigt for mig.

Samtaler

I min coaching hjælper jeg dig til at udvikle dit personlige potentiale. Jeg støtter dig i at udvikle dine personlige evner til at blive i stand til at vende dit liv mod en bedre retning. For mig er coaching en udviklings- og læringsproces. Du får hjælp til at lukke op for dit potentiale, således, at du kan tage nogle konstruktive og udviklende beslutninger i dit liv.

Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan du skal handle i en bestemt situation. I stedet vil jeg lære dig forskellige metoder, som gør dig i stand til selv at tage de rigtige valg i dit liv.

Jeg hjælper dig til at blive bedre til at håndtere modstand, at kunne finde og udvikle dine ressourcer, handlekompetencer og styrker.

Når du kommer til coaching hos mig, så har jeg tavshedspligt. Det vil sige, at de oplysninger du fortæller mig, ikke bringes videre.

Når jeg laver coaching, så har jeg fokus på de positive ting og det, der kan arbejdes med – fremadrettet – for at man kan få et bedre og mere lykkeligt liv, hvor man får udfoldet de evner man har med sig.

Jeg arbejder også meget med meditation og visualiseringer. Disse metoder går ind og virker på et dybt plan og derfor oplever rigtig mange en stor effekt ved at bruge kombinationen af samtalerne samtidig med selv at få kontakt til og samarbejde med sit indre via meditationer og visualiseringer.

Jeg har både personlige samtaler i Næstved, hvor jeg bor – samt online samtaler. I mine online samtaler bruger jeg programmet Zoom. Det er et lille simpelt program, som du blot downloader på din computer før vi skal starte samtalerne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Meditation og visualisering
Meditation og visualisering