Mobil

42 43 00 12

Email

kontakt@siriusskolen.dk

Åbnnigstider

Lørdag - Søndag kl. 9.00 - 14.00

Rigtig mange mennesker har I dag problemer med lavt selvværd og manglende selvtillid. Det gælder både børn, unge og voksne. Man kan diskutere hvorfor det er sådan i dag for så mange mennesker. Nogle mener, at det kan hænge sammen med det temmelig stressende samfund vi lever i, i dag, samt den massive indflydelse medierne har på mange menneskers liv.

Få det bedre.
Få det bedre.

 For mig at se, så hænger lavt selvværd og manglende selvtillid uløseligt sammen med de overbevisninger, du har om dig selv og dit liv. Disse overbevisninger kan være meget begrænsende og negative. Ofte er vi slet ikke bevidst om dette. Vi tænker ikke over det og tror, at sådan er det bare.

Coaching kan hjælpe dig med at finde frem til de overbevisninger, som ligger under dine tanker konstant og er med til at styre dem.

Gennem coachingen kan vi sammen finde frem til de oplevelser der oprindelig har skabt dine begrænsende overbevisninger.

Både selvtillid og selvværd kan udvikles. Når man bruger coachingen, kan det bliver muligt at skabe nye overbevisninger, som du kan leve dit live efter. Du vil kunne ændret dit selvbillede og dermed få skabt et mere positivt syn på dig selv og dit liv.  Coachingen vil hjælpe dig med at udfordre dine overbevisninger og herefter bygge et stærkt og positivt selvbillede.

Når vi starter coachingen på lavt selvværd og manglende selvtillid, så vil det første vi gør, være at forstå hvor dit nuværende, aktuelle niveau af selvværd ligger, så vi har en base at bygge ovenpå. Du vil så gradvist opbygge og udvide dit selvværd og selvtillid over tid, indtil nye mere positive egenskaber bliver dybt indgroet i dig. Dette kan hjælpe dig til at få et mere glædesfyldt, spændende og tilfredsstillende liv.